Află care sunt pașii pentru o sarcină sănătoasă

2 oct.

Hotmama.ro, promotorul fericirii în cele nouă luni de sarcină, are marea plăcere de a te invita pe tine, viitoare mămică la o conferință de excepție – „Pași către o sarcină sănătoasă” în cadrul căreia vei putea afla mai multe despre:

 • Cum trebuie să te pregătești pentru sarcină
 • Teste și analize necesare în sarcină în funcție de fiecare trimestru.
 • Ce se întâmplă cu corpul mamei în fiecare etapa de dezoltare a sarcinii? Ce modificari sunt normale?
 • Planul de naștere. Ce trebuie să cuprindă?
 • De ce ar trebui ca toți bebelușii să aibă parte de ora magică?
 • Ce alimente nu trebuie să lipsească din dieta gravidei și ce alimente trebuie evitate?
 • Ce riscuri apar în condițiile unei nutriții dezechilibrate pentru mamă și copil?
 • Activitați fizice recomandate în sarcină în funcție de etapa de dezvoltare a sarcinii
 • Conduita și postură la birou
 • Poziții de dormit
 • Masajul și terapiile manuale în sarcină.

Înscrie-te la conferință și beneficiază de 15% reducere prin introducerea codului HOTMAMA în câmpul din pagina de check-out. Înscrie-te aici >>> 

Pași pentru o sarcină sănătoasă – cu Ioana Chicet Macoveiciuc

În marea de informații despre orice pe care ne-o oferă astăzi Internetul, ne este foarte greu să deosebim ceea ce este cu adevărat, util și ceea ce ni se potrivește. Iar asta poate deveni periculos, mai ales când vorbim despre subiecte atât de importante cum sunt sarcina, nașterea și creșterea copiilor. Avem nevoie de specialiști în care avem încredere, care să ne explice pe îndelete ce ni se întâmplă, ce este normal, și ce putem face pentru a trece cât mai confortabil și mai plăcut, prin aceste moment unice, minunate, dar și dificile.

Probleme în timpul sarcinii – cu Dr. Catalin – Petru Haiduc

 O sarcină sănătoasa este primul pas pentru un copil sănătos și un viitor adult sănătos. Din etapa de preconcepție și până la naștere, viitoarea mămica este “urmărită” îndeaproape de medicul ginecolog, fiecare etapă de dezvoltare venind cu parametri specifici. Aflăm care sunt testele înainte și din timpul sarcinii care sunt cel mai des întalnite probleme în sarcina și cum le putem preveni, de la Dr. Catalin Haiduc, Medic primar ginecologie și obstetrică.

Nutriția mamei în timpul sarcinii – cu Dr. Simona Tivadar

Sarcina este o perioadă în care atenția la ce și cat mâncăm este importantă, atât pentru sănătatea fătului cât și pentru sănătatea mamei. Ce nutrienți nu trebuie să lipseasca din dieta mamei, ce alimente trebuie evitate, ce înseamnă o nutriție echilibrată, care sunt riscurile unei diete neechilibrate, câte kilograme în plus poate lua mama? Răspunsul la întrebari le vom afla de la Dr. Simona Tivadar, Medic nutriționist.

Yoga în sarcină – cu Andreea Pautov Ionita

Yoga în sarcina este cea mai bună modalitate prin care viitoarele mămici se pot menține în forma, fără să-și puna în pericol sarcina. Ce poziții de Yoga sunt recomandate în sarcină și cum să ne pregătim emoțional pentru venirea copilului pe lume vom învăța de la Andreea Ionita Pautov, mamă și Terapeut Yoga.

Înscrie-te la conferință și beneficiază de 15% reducere prin introducerea codului HOTMAMA în câmpul din pagina de check-out. Înscrie-te aici >>>