Horoscopul bebelusilor – Bebe Taur

22 mai

 

Doctorul ti-a comunicat termenul de nastere intre 21 aprilie si 21 mai? Atunci pregateste-te sa fii mamica de bebe Taur, un bebelus care iti va incanta fiecare zi.

Bebelusul Taur este afectuos si lipicios si cu fiecare ocazie iti va sorbi fiecare privire. Este vesel si cu o personalitate puternica, asa cum ti l-ai dorit!

Bebelusilor din zodia Taur le place foarte mult in aer liber si cel mai bine se vor simti intr-un mediu cat mai aproape de natura. Pe masura ce creste, isi va dori in preajma sa cat mai multe plante si animale si va intelege ca ingrijirea lor presupune responsabilitate si va accepta.

Copiii Taur experimenteaza lumea prin simturile lor. Le place modul in care lucrurile au gust, simt, sunet si miros. De fapt, din momentul in care se nasc, le place sa manance.  Insa daca sunt alimente pe care totusi refuza sa le manance, nu-ti face griji! Continua calm oferindu-i alte optiuni si apoi incercati sa il serviti din nou cu cele refuzate, cu siguranta gusturile i se vor schimba pe parcurs. Incercati sa evitati sa-i dati prea multe gustari cu zahar, care pot interfera cu apetitul sau sanatos in mod natural.

Chiar si cand sunt mici, copiii din Taur sunt practice si buni cu bani. O nevoie primara a micutului tau va fi securitatea. Bebelusului tau Taur va dori sa fie inghitit si tinut pentru ca il face sa se simta in siguranta. Unii copii ai Taurului sunt inclestati, in timp ce altii dezvolta un atasament fata de un articol care le aminteste de casa, precum o jucarie inradacinata.

Copiii Taur nu vor sa fie grabiti. Acesta este un lucru pentru care, ca parinte, va trebui sa va ajustati. De fapt, sunt chiar destul de lenti. Nu incercati sa aveti prea multe activitati intr-o singura zi, deoarece exista posibilitatea ca celui mic sa nu ii placa acest program.

Totusi, un bebelus Taur nu este pe nici pe departe o personalitate comuna. Ca adulti, taurii sunt usor incapatanati iar incepand cu 1-2 ani aceasta caracteristica a persoanalitatii incepe sa isi puna amprenta.

Nascuti intr-o perioada in care iarba este verde si cerul albastru, puteti folosi pentru taurasi, aceste culori pentru amenajarea dormitorului, folosind ilustratii precum caprioare la iarba verde, valurile oceanului, dar si pentru tinuta voastra.

Ce purtati in sarcina sau la botezul unui bebe Taur? Inspirati-va din variantele de mai jos:

rochie gravida cununie civila

Esti la limita cu data nasterii?

Afla toate detaliile si despre copiii nascuti in zodia gemeni >>>