Garderoba de toamnă pentru o alăptare comodă

20 sept.

Ne-am bucurat din plin de vară, de temperaturi ridicate, de plimbări în parc și de un alăptat comod, oriunde ne-am afla.

Dacă alăptăm, în timpul verii ne este mult mai comod, de cele mai multe ori un maieu cu bretele subtiri fiind mai mult decât suficient pentru accesul lui bebe la sân. Însă, pe măsurile ce temperaturile scad și ploile încep să apară, piesele clasice din garderobă sunt din ce în ce mai dificil de folosit.

De aceea, odată cu venirea toamnei, este indicat să te orientezi către bluze care îți oferă un acces comod la sân. Poate un fermoar sau niște năsturei rezolvp acest aspect, însă de cele mai multe ori aceste modele nu sunt și cele mai estetice.

  1. Pijamaua pentru alăptare – chiar și în casă trebuie să fii frumoasă și să te simți bine. Alege un set-pijama din bumbac organic și cu puțin elasten care ale spații de alăptare, pe cât de discrete pe atât de comode. Este păcat să îți largești restul hainelor când există soluții dedicate

  

2. Hanorace vesele pentru alăptare – pisicute, reni, mesaje simpatice sau croieli care îți pun în evidență doar formele care te avantajează – toate cu spații discrete pentru alăptare. Bluzele cu mânecă lungă pot fi purtate ca atare iar tricourile cu mânecă scurtă pot fi purtate cu succes pe sub o bluză cu fermoar sau nasturi.

bluza sarcina alaptare 

3. Rochița de ocazie pentru alăptare – Chiar și în lunile de toamnă, până când începe postul, se organizează nunți și botezuri la care cu siguranță suntem invitate. Și, de cele mai multe ori, în primul an cu bebe alăptăm așa că este cel mai comod să îl luam cu noi și să îl alăptăm într-un spațiu dedicat. Și pentru că este destul de dificil să ne dezbrăcăm la eveniment, cel mai bine alegem o rochie special concepută pentru alăptare, cu spații dedicate pentru bebe 🙂

 

4. Sutienul pentru alăptare – În perioada alăptării este recmandat să purtăm sutien cât mai des, poate chiar și în timpul somnului. Medicii și esteticienii fac această recomandare deoarece, chiar dacă atunci când avem lapte sânii arată foarte bine, riscul de a se lăsa este mult mai mare. Dorim să păstrăm forma frumoasă a sânilor căt mai mult așa că susținerea acestora în perioada alăptării este obligatorie. Și dacă tot porti sutien, alege unul colorat și dedicat alăptării – cu capse laterale și burete fin, este o încântare să îl vezi tot timpul

 sutien alaptare

5. Rochia de zi pentru alăptare – la plimbare, în vizită, la mall, peste tot mergem împreună cu bebe pe care dorim să îl hrănim căt mai repede atunci când vedem că îi este foame. De aceea, alege o rochiță casual cu spații discrete pentru alăptare. Cu ajutorul lor + un sutien cu capse, bebe va avea acces la sân in maxim 30 de secunde. O încântare atât pentru el cât și pentru mami!

rochie alaptare rosie rochie gravida rochie albastra alaptare

Alege din colectia de haine dedicate pentru alăptare >