Horoscopul bebelusilor – Bebe Scorpion

19 oct.

Misteriosul bebelus Scorpion este nascut in intervalul 23 octombrie – 21 noiembrie. Acestia sunt cunoscuti ca iau lucrurile foarte in serios si se implica total in tot ceea ce fac, chiar si atunci cand plang. Nici un aspect din viata lor nu il trateaza cu superficialitate, de aceea si emotiile sunt foarte intense.

Atunci cand sunt fericiti si rad, aproape ca vor plange de bucurie, iar cand sunt tristi…ei bine, veti vedea la momentul respectiv. Situatii care ii nelinistesc si le provoaca mici stari de nervozitate, sunt situatiile noi, nemaiintalnite si cu persoane straine.

Este necesar ca membrii familiei sa petreaca timp in egala masura cu bebelusii scorpioni astfel incat acestia sa se obisnuiasca cu ei si sa se simta in siguranta, mai ales cand se apropie timpul schimbarii scutecului.

La fiecare noua experienta, zambiti impreuna si pastrati contactul vizual, astfel conexiunea dintre voi doi sa se stabileasca. Fiind persoane la fel de profunde precum gemenii si balantele, rosul inchis sau visiniu le va fi pe placul scorpionilor nostri.

Este evident ca amenajarea camerei trebuie sa fie cel putin la fel de interesanta precum personalitatea lor, iar jucariile sau creioanele rosii de colorat nu vor fi suficiente, de aceea parchetul poate sa fie de culoare aramie, iar jocuri cu labirint sau puzzle-uri poti fi transpuse in imagini pe pereti, dar si in jocuri palpabile pentru cei mici.

Asa ca, dragi mamici, rochia eleganta Burgundy Luxe, pentru sarcina si alaptare este alegerea excelenta si plina de farmec pentru botezul unui carismatici bebe in zodia Scorpion.

sutien alaptare