Despre Hotmama.ro


Ne-am lansat in toamna anului 2016 si de atunci am infrumusetat peste 10.000 de gravide si mamici care alapteaza. In tot acest timp, nu ne-am abatut de la promisiunea noastra - Hotmama.ro isi doreste sa imbine comfortul cu senzualitatea si sa faca viitoarele și proaspetele mamici sa aiba incredere in corpul a

si in silueta lor.


Lunile de dinaintea nasterii cat și cele urmatoare ei trebuie dedicate prioritatilor. De aceea, stim ca iti este dificil sa te plimbi dupa haine care sa iti avantajeze noile forme.

In plus, ne dorim sa te protejam de toate bacteriile ce pot aparea in cabinele de probă din magazine - de aceea transportul produselor Hotmama pana la tine acasa este intotdeauna gratuit, indiferent de valoarea comenzii.

Chiar daca inainte si dupa nastere, corpul tau trece prin anumite transformari, Hotmama.ro este aici pentru a te face sa te simti bine in pielea ta și pentru a te face sa te simți din nou seducătoare, atat in casă cat și la servici.

Producem atat colectiile proprii, in ateliere din Romania (vezi aici colectia), dar importam si haine de gravide si haine de alaptare de la branduri de top din toata lumea: Marea Britanie (Seraphine), Polonia, Franta sau Asia (in special hainele exclusiv din bumbac, deoarece calitatea este este excelenta).

Rochii de gravida, pantaloni de gravida, rochiile elegante pentru mamici care alapteaza, toate se aseaza perfect pe formele tale si le scot in evidenta doar pe cele care te avantajeaza. 

Toate produsele Hotmama sunt extraordinar de comfortabile si, datorita tehnologiei de realizare a tesaturilor, ele pot fi purtate atat in timpul sarcinii cat și in perioada imediat urmatoare, chiar dacă alaptezi sau nu. (majoritatea produselor sunt prevazute cu spatii foarte discrete pentru alaptare).

Te asteptam sa te bucuri impreuna cu noi de cea mai frumoasa perioada din viata ta!

Daca vrei sa vorbim mai multe, te asteptam cu mare drag si placere la contact@hotmama.ro sau 0730335543.


Citeste mai multe despre noi > https://www.zf.ro/afaceri-de-la-zero/afaceri-de-la-zero-luminita-sambotin-si-simona-mincu-mama-si-fiica-au-investit-20-000-de-euro-pentru-a-produce-haine-pentru-viitoarele-mame-18404639