Garantia produselor


Compozitia, instructiunile de ingrijire si pictogramele ce contin instructiuni de curatare si intretinere pentru produsul dumneavoastra se gasesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instructiuni specifice pentru produsul dumneavoastra si este obligatoriu sa le consultati.

 

Instructiuni de utilizare şi intreţinere pentru imbracaminte:

Imbracamintea trebuie spalata sau curatata conform instructiunilor de pe eticheta din interior. Nu folositi produse de curatare industriala. Va rugam respectati recomandarile de pe eticheta referitoare la temperatura. Nu uscati produsul prin asezarea acestuia direct pe surse de caldura (radiatoare electrice, sobe etc.). Feriti produsul de obiecte care ar putea provoca rupturi, scamosare, arsuri, perforatii sau orice alte actiuni fizice ce ii pot cauza daune. HotMana.ro nu isi asuma raspunderea pentru daune provocate de terti precum societati care ofera servicii de curatare profesionala.

 

ATENŢIE! Nu indepartati etichetele de pe produs! Absenta acestora duce la invalidarea garantiei. Denumirea, modelul, codul de produs, data cumpararii, pretul si adresa se regasesc pe factura care le insoteşte. Factura in original trebuie returnata impreuna cu produsul pentru soluţionarea reclamaţiilor.