Procedura de retur

1. Produsele comandate online

Daca ai facut o comanda online la Hotmama si marimea nu este cea potrivita sau pur si simplu nu iti plac produsele comandate, le poti returna sau schimba in termen de 14 zile de la primirea comenzii.

A. Pentru a returna un produs, trebuie sa urmati urmatorii pasi:

1. Completati forumularul de retur de aicihttps://hotmama.ro/index.php?route=account/return/add 


2. Chemati curierul preferat si trimiteti inapoi produsul cumparat la adresa Str Erou Iancu Nicolae, nr 103 / E4, Voluntari, Ilfov - telefon 0730335543

In momentul in care vom primi coletul, il vom verifica pentru a ne asigura ca produsul returnat este in aceeasi stare in care a fost trimis si apoi vom transfera suma aferenta. 

In cazul returului, vom retine din suma totala achitata, taxa de 15 lei, aferenta transportului care a fost oferit initial CADOU.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta returul urmatoarelor produse:

  • produsele purtate
  • produsele patate
  • produsele purtate si spalate
  • produse rupte din motive intentionate
  • lenjeria intima (chiloti, sutiene)

Bineinteles, daca in termen de 30 de zile, produsul comandat prezinta defecte de fabricatie, vom rambursa 100% din valoare produsului, imediat dupa verificarea acestuia.

B. Pentru a schimba un produs trebuie sa urmati urmatorii pasi:

1. Contactati echipa Hotmama si verificati daca produsul sau marimea pe care o doriti la schimb este disponibila

2. Faceti o noua comanda pe www.hotmama.ro cu produsul dorit la schimb, dupa ce in prealabil ati anuntat echipa hotmama de acest aspect

3. Pregatiti vechiul colet pentru retur.

4. In momentul in care vine curierul cu noul predus, il predati pe cel vechi si achitati 20 lei ramburs, suma aferenta procedurii de schimb.


2. Produsele cumparate din showroom Hotmama (Erou Iancu Nicolae nr 103 / E4, Pipera, Voluntari)

Conform legislatiei in vigoare, produsele achizitionate din showroom / magazin fizic se pot schimba in termen de 14 zile de la achizitie.

Produsele ridicate din showroom se pot schimba cu orice alt produs disponibil la momentul respectiv (doar in termen de 14 zile).

Nu se restituie contravaloarea produselor achizitionate din showroom insa se poate oferi contravaloarea lor in voucher.