Procedura de retur

Daca ai facut o comanda la Hotmama si marimea nu este cea potrivita sau pur si simplu nu iti plac produsele comandate, le poti returna sau schimba in termen de 14 zile de la primirea comenzii.

A. Pentru a returna un produs, trebuie sa urmati urmatorii pasi:

1. Chemati curierul preferat si trimiteti inapoi produsul cumparat la adresa Str Erou Iancu Nicolae, nr 103 / E4, Voluntari, Ilfov

2. Timiteti un email la adresa sunt@hotmama.ro, cu nr comenzii pe care doriti sa o returnati  + contul IBAN in care doriti sa va transferam banii.

In momentul in care vom primi coletul, il vom verifica pentru a ne asigura ca produsul returnat este in aceeasi stare in care a fost trimis si apoi veti primi inapoi pe email confirmarea returului si dovada de rambursare a sumei.

Veti primi 100% inapoi din valoarea produsului daca veti returna produsul in aceeasi forma in care l-ati primit.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta returul urmatoarelor produse:

- produsele purtate

- produsele patate

- produsele purtate si spalate

- produse rupte din motive intentionate.

Bineinteles, daca in termen de 30 de zile produsul comandat prezinta defecte de fabricatie, vom rambursa 100% din valoare produsului, imediat dupa verificarea acestuia.

B. Pentru a schimba un produs trebuie sa urmati urmatorii pasi:

1. Contactati echipa Hotmama si verificati daca produsul sau marimea pe care o doriti la schimb este disponibila

2. Faceti o noua comanda pe www.hotmama.ro cu produsul dorit la schimb, dupa ce in prealabil ati anuntat echipa hotmama de acest aspect

3. Pregatiti vechiul colet pentru retur.

4. In momentul in care vine curierul cu noul predus, il predati pe cel vechi si achitati 20 lei ramburs, suma aferenta procedurii de schimb.